Aroma, fitoterápia

Pin It

IllóolajokAmikor beköszönt a hűvös, zord időjárás az illóolajok kirobbanó erővel lépnek a színre,  Ilyenkor gyakoriak a légúti- és a felfázásos megbetegedések is.Micsoda megkönnyebbülés egy fárasztó nap végén elmerülni pár csepp illóolajjal „fűszerezett”  forró aromaterápiás fürdőben  - hunyd le a szemed és  és kész a varázslat. Élvezd és érezd, ez a természet ajándéka!

Az illóolajok a meghűlés ellen is hatékonyan lépnek fel, sőt a fűtésszezonban a száraz levegő párásítása során pár csepp illóolaj hozzáadásával mesés hangulatot teremthetsz és fertőtleníted a levegőt is az otthonodban.

Az illóolaj  párologtatást többnyire a jó közérzet, kellemes hangulat megteremtése céljából alkalmazzuk, közben fertőtlenítjük a levegőt, és attól függően, hogy milyen illóolaj illatozik a párologtatónkban, frissítő, élénkítő vagy éppen nyugtató, altató, esetleg afrodiziáló hatással van ránk. 

 Az illóolaj a növény életerejének, energiájának hordozója. gyakran úgy is emlegetik, mint a növény illatos szívét vagy a teljes lényegét.

Az illóolajoknak megvan az a bűbájos tulajdonságuk, hogy képesek előcsalogatni, felidézni az emlékeket.  Az emberi elme képes illatok ezreinek megkülönböztetésére – minden illóolaj illatában hordoz egy emlékképet. Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy felismerjük ezeket, legyen az jó vagy rossz illat.  

A téli hidegben és sötétben jóleső érzés gyertyákat, mécseseket gyújtani a lakásban, melyekkel otthonosabbá tehetjük a környezetünket. Sokan az ünnepek közeledtével úgy próbálják megteremteni a téli hangulatot, hogy adventi, karácsonyi illatú illóolaj keveréket párologtatnak az otthonukban 

Az illóolajok igazi csodák, fantasztikus erejükkel - amit  a természet által birtokolnak - jobbá teszik a világod! 

 Légzéskönnyítő illóolaj – érdeklődni az emeleten Preventív Pont

Bánfi Anita 06 706364112

Pin It

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

©2020 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés