Sahin-Tóth Dezsőné
A szegedi vállalkozó tíz éve működtet egészségmegőrző centrumot. Ennek profilját bővítette ki tavaly az SOS Help Ponttal, ahol elérhetővé tette az inzulinpumpás cukorbetegek speciális és létfontosságú eszközeit. Ezekből, ha valaki bajba kerül, a nap 24 órájában tud biztosítani. Mint mesélte, családtagja révén ő maga is többször szembesült már azzal, hogy bármikor történhet ezekkel a berendezésekkel valami, és bár az ezt használó betegeknek szó szerint életbevágó, hogy szinte azonnal pótolni tudják, beszerzésük egyáltalán nem egyszerű. A kezdeményezés teljesen karitatív: Sahinné Molnár Edit maga megy be a rendelőbe, ha valaki bajba jutott, és segítséget kér, legyen az bármilyen időpontban, a szükséges eszközt pedig térítésmentesen kölcsönadja.

További részletek!

A már Vásárhelyen is dolgozó Molnár Edit már egészen fiatalon, egy családtagja érintettségének köszönhetően találkozott a hormonok okozta, egészségügyi problémákkal, valamint azok mély és komoly jelentőségével, ezen belül is az egyes típusú, tehát az inzulinfüggő diabéteszben küzdők helyzetével.

A váratlan és kellemetlen egészségügyi állapot oka volt az, ami felkeltette az érdeklődését, olyannyira, hogy ezt követően tanulmányait, majd hivatását is erre építette, úgy, hogy ezek napjainkig meghatározzák az életét. Jelenleg ugyanis hormonterapeutaként is dolgozik Hódmezővásárhelyen és Szegeden, választott hivatása pedig a hormonális eltérésekkel és diabétesszel kapcsolatos tanácsadás, ezen állapotok természetes módszerekkel történő karbantartása, valamint az egészségmegőrzés. Arra kértük, avasson be bennünket ezek rejtelmeibe!

További részletek!

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

©2020 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés