Árjegyzék

Pin It
  • Konzultáció: 12000 FT
  • Online konzultáció: 10000 Ft/óra
  • Hormonegyensúly tanácsadás: 12000 Ft
  • Életmódtanácsadás: állapotfelmérés: 12000 Ft
  • Kinezio taping ragasztás: 4000 Ft/alkalom
  • RED index: 3900 Ft/kupon
  • Aroma, fitoterápia konzultációval: 10000 Ft/óra
  • Illóolajos stresszoldó talpkezelés : 6000 FT

Honlapunkon tetszés szerint barangolhat, megismerkedhet szolgáltatásainkkal, gyógyteáinkkal, árainkkal. Regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. A Honlapon megjelenített szolgáltatások, tevékenységek ÁFA mentesek.

A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre. A reventív Pont a megvásárolt termékekről a vásárló részére, a kifizetés igazolására, számlát ad.

Preventív Pont elfogad szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt megőrzi - vesz fel. A jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a vásárlónak átadja, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el. Adja át, a megfelelő hivatalok felé.

A weboldalon közzétett - illetőleg a hivatkozásokon keresztül elérhető - információk és adatok, tájékoztató jellegűek. A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért Perventív Pont. nem vállal felelősséget.

Semmilyen esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

 A weboldalon elhelyezett logó / Preventív Pont /, ábrák, letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulással történhet.

Pin It

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2022 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés