Amira Apartman Hajdúszoboszló

Pin It

Az Amira Apartman Tökéletes hely a gyógyulásra és kikapcsolódásra!

Amira logo

Amira egszsg

image001

Legyen vendégünk kedvezményes áron! A Preventív Pont ügyfelek számára 10% kedvezményt biztosítunk!

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására. Az üdülőhely könnyen megközelíthető.

  • Gyógyászat

Hajdúszoboszló a gyógyvíz jótékony hatásainak köszönhetően már az 1932-es év óta ismert és egyben elismert gyógyászati központ.

A víz egészségre kedvező hatását kutatások és számos meggyógyult beteg igazolja. Az országos ismertség hamar elérte a várost, míg a szakmai elismerést a hévíz feltörését követően hét év múlva kapta.

  • Gyógyvíz

A hajdúszoboszlói gyógyászati eljárások az évtizedek alatt felhalmozott tudásnak és szakmai tapasztalatnak köszönhetően különböző betegségek gyógyítására és a problémák enyhítésére képesek. A hajdúszoboszlói víz gyógyhatását bizonyítja a hosszú évek folyamán meggyógyult betegek és a visszajáró vendégek magas száma. A gyógyászat, még ha kezdetleges formában is, de már az első időszaktól kezdve létezett a városban. A fürdő orvosi részlege elsőként 1935-ben került átadásra, mely épületben pihenő, masszírozó, orvosi rendelő, inhalatórium, két fedett termál-medence és ivócsarnok volt.

  • Egészségi állapot felmérése

A gyógyászati kezelések igénybevétele előtt a gyógyfürdőben és kihelyezett terápiákon szakorvosok végzik a betegek egészségi állapotának felmérését. Gyógykezelések esetén kúraszerű alkalmazás szükséges, mely a kívánt hatás eléréséhez minimum 15 kezelést kell, hogy tartalmazzon.

  • Gyógy- és fürdőkúra

A hajdúszoboszlói gyógyvíz összetételének és egyediségének köszönhetően az összes gyógykúra alapja, mely a fürdőzés által is hatást gyakorol a betegek állapotára. Az alkalmazott fürdőkúra az egyéb kezelésekkel együtt a fürdőváros klímájának és hangulatának köszönhetően már évtizedek óta sikeres. Az egyik legismertebb eljárás a gyógyiszap alkalmazása, mely egyeben a kúrák egyik alap eleme. A gyógyászat további alkalmazási területei az ivókúra, a mozgásterápia, a légző kúra, az ultrahang-, fény-, és elektroterápiák.

Kedvezményes ajánlatért, kérem érdeklődjenek a megadott elérhetőségek valamelyikén vagy foglaljanak akár azonnal a következő linkeken:

  • Telefon: +36 30 314 8939
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • com: https://www.booking.com/hotel/hu/amira-apartman-hajduszoboszlo1.hu.html#tab-main
  • Airbnb: https://www.airbnb.hu/rooms/44484642?s=67&unique_share_id=486b21cf-c73d-4a72-9c59-dddb7c3d4132

Engedélyszám: MA21000317

Pin It

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2022 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés