Bio Magnézium 60

Nyomtatás
Bio Magnézium 60 Az idegrendszerért és az izomműködésért. A Bio-Magnézium három különböző magnézium só keverékét tartalmazza, ezáltal nagyon könnyen feloldódik és felszívódik a szervezetben. Hozzájárul az elektrolit-egyensúly valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben. Hozzájárul a normál izomműködés valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat fenntartásában és hozzájárul a normál fogazat fenntartásához. Hozzájárul a kimerültség csökkentéséhez
Leírás

Tápanyag 2 tablettában:

 

%NRV*

Magnézium

400 mg

106%

*NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek.

Adagolás: napi 2x1 tablettát étkezés után bevenni.

Tárolás: Szobahőmérsékleten.

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az  egészséges életmódot. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők: magnézium-karbonát,magnézium-hidroxid

Csomósodástgátlók: Mikrokristályoscellulóz
Hidroxi-propil-metil-cellulóz, Magnézium-acetát

Tömegnövelőszerek: dikalciumfoszfát
Zsírsavak magnéziumsói
Szilícium-dioxid

Bio-Magnézium A Bio-Magnézium komplex 3 különböző magnézium só keverékéből tevődik össze. Minden tabletta 200mg tiszta magnéziumot tartalmaz. A tabletták olyan szerves és szervetlen kötésű magnézium keveréket tartalmaznak egy speciális mátrixban, mely lehetővé teszi, hogy néhány percen belül teljesen feloldódjon a tabletta - még azoknál az emereknél is, akik alacsonyabb gyomorsav tartalommal rendelkeznek - így a magnézium-tartalom átalakul könnyen felszívódó ionná. A Bio-Magnéziumot nem szükséges étkezés közben bevenni.
Magnézium teszt. Fogyasztóként ön is tesztelheti a magnézium tabletták hatékony oldódását. Két magnézium tablettát tettünk egy-egy pohár vízbe. A bal oldali pohárba a Pharma Nord Bio-Magnéziuma néhány perc elteltével teljesen feloldódott, és készen állt a felszívódásra. A másik pohárba egy más gyártó magnéziumát tettük, és 24 óra elteltével a tabletta még semmi jelét nem mutatta a feloldódásnak.

Mi a magnézium? A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag és nyomelem. Továbbá ez a negyedik leggyakoribb ásványi anyag az emberi szervezetben, ami mindent elmond annak fontosságáról. A magnézium minden sejtünkben jelen van. A felnőtt szervezet körülbelül 24 gramm magnéziumot tartalmaz. Ennek 25%-a található meg az izomszövetekben, 60% pedig a csontokban egyéb más ásványi anyagokkal együtt, mint például a kálcium és a foszfor.
A magnézium számos fontos szerepet tölt be a szervezetben. Több mint 300 különböző enzimatikus folyamatot támogat.

Az alábbiak segíthetnek rávilágítani a magnézium egészségre gyakorolt jótékony hatásaira, mivel köztudott,hogy:

Részt vesz a szervezet normális anyagcseréjében .Hozzájárul a normális pszichológiai funkció fenntartásához .Részt vesz a szervezet elektrolit egyensúlyának biztosításában. Fontos az izmok megfelelő működéséhez, beleértve a szívizmot is.Támogatja az idegrenszer működését. Része a szervezet sejtosztódásának. Fontos a normális fehérjeszintézishez. Hozzájárul a normális fogak és csontok fenntartásához. Segíthet a kimerültség és fáradtság leküzdésében.


Nagyobb hangsúly a magnéziumon. A tudomány egyre inkább érdeklődik a magnézium iránt, mivel az ásványi anyagnak számos hatása van a testfunkciókra. Ugyanakkor, a kávéfogyasztók és élsportolók körében szükségessé válhat a megnövekedett magnézium bevitel, mivel a túlzott kávéfogyasztás és a fokozott izzadás kimerítheti a szervezet magnézium raktárait.

Magnéziumhiány. Ha az étrend nagyon kevés fehérjét tartalmaz (kevesebb mint 30gramm/nap), a szervezet magnézium felszívódása csökken. Magnéziumhiány esetén a szervezet úgy próbálja meg  fenntartani a vér magnézium koncentrációját, hogy felszabadítja a csontszövetekből a szükséges  mennyiséget (mint a kálcium esetében). Emiatt a bonyolult mechanizmus miatt nem feltétlenül lehetséges a vérből megállapítani a magnéziumszintet, vagy azt, hogy valakinek szüksége van-e  fokozott magnézium bevitelére.

Túladagolás. Ha szervezetünk több magnéziumhoz jut, a vesék kiválasztják a fölösleget a vizeletből. Ez már önmagában csökkenti a túladagolás veszélyét. A magnézium rendkívül nagy dózisban fogyasztva okozhat (10-szer több mint a normális adag) okozhat hasmenést, hányingert Veseelégtelenségben szenvedők nem szedhetnek magnéziumot, kivéve, ha orvosa másképpen nem rendeli.

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2022 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés