Parajdi párologtató só (1500 Ft/kg)

Nyomtatás
Tüdő- és légcsőtisztító párologtató só télen a baktériumok, vírusok ellen, nyáron az allergének ellen
Parajdi párologtató sóParajdi párologtató só
Fogyasztói ár1500 Ft
ÁFA tartalom: 319 Ft
Parajdi párologtató só
Parajdi párologtató só
Leírás

Képzelje el a légzőrendszerét úgy, mint valami számítógépes játék harcosát, aki minden percben az épségéért küzd ellenségeivel: a porral, füsttel, allergénekkel, pollenekkel, elektroszmoggal, szmoggal stb. szemben. Sajnos legtöbbször alulmarad. Ez pedig egyáltalán nem játék. A légzőszervek terheltsége nem csak a felnőttek sokszor egyébként is „túlhasznált” tüdejét sújtja, de már a legkisebbek körében is egyre jellemzőbb panasz. Ha szeretné legalább otthonában biztonságban tudni magát és szeretteit, és enyhítené tüdeje, légcsövei terheltségét, erre tökéletes megoldást jelent az erdélyi párologtató só otthoni alkalmazása.

A parajdi sóbányában bányászott kristálysó párologtatása (pusztán szobahőmérsékleten, melegítés nélkül) képes megnövelni az adott helyiségben uralkodó relatív páratartalmat. A benne található természetes ásványi anyagok felszabadulnak és belélegzés útján a légzőszervek felületére tapadnak, meggátolva az irritáló, gyulladásos folyamatok kialakulását, segítik a légcsövek és a tüdő természetes folyamatait.

HASZNÁLATA

Vegyen elő egy nagyobb üvegedényt, attól függően, mekkora helyiség légterét szeretné az erdélyi párologtató sóval fertőtleníteni, töltsön bele 1-2 kg párologtató kősót, majd töltse fel annyi vízzel, ami éppen csak ellepi a sót. Tegye minél közelebb az ágyhoz, és helyezzen alá tálcát, mert a sókristályok a párolgás során kicsapódnak az üvegedényre. Az elpárolgott vizet pótolja rendszeresen.

HOVA JAVASOLJUK, ÉS MENNYI IDŐRE ELEGENDŐ EGY ADAG?

Néhány hét alatt gyönyörűen bevonja a kicsapódott sóréteg az edényt, és ez látványnak sem utolsó. Valóságos otthoni pollencsapda, ami télen a vírusoktól és baktériumoktól óvhat meg, nyáron pedig a nehézlégzéstől. Elsősorban a hálószobába ajánljuk, de a lakás több pontján is alkalmazható. Egy adag só, akár negyedévre is elegendő. Az edényben nem okoz kárt az a kompozíció, ami bevonja. Könnyedén, bármikor eltávolítható.

MIRE JÓ A PÁROLOGTATÓ SÓ ALKALMAZÁSA?

Ezzel a megoldással fokozható a légzőszerveink öntisztítása, mivel a párologtatás hatására megnövekszik a levegőben a negatív töltésű ionok koncentrációja, ami segíti a tisztulást.

Az allergiaszezonban valóságos oázist nyújthat az otthoni párologtatás az allergiával, asztmával küzdők számára. A párologtató só inhalálásra, fertőtlenítésre, lábáztatásra, gombásodás ellen is alkalmazható!

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2021 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés