Parajdi sópárna (1kg: 3000 Ft)

Nyomtatás
Közismert tény, hogy az erős anyagú vászonpárnába varrt só zárt szemcséi hosszan őrzik a hideget és a meleget is, attól függően, hogy éppen mire van szükségünk. Sópárnáink szigorúan Parajdi kristály só őrleményt tartalmaznak, a hagyományos konyhasókkal szemben abszolút vegyszer- és káliummentesek.
Parajdi sópárnaParajdi sópárna
Fogyasztói ár3000 Ft
ÁFA tartalom: 638 Ft
Leírás

Közismert tény, hogy az erős anyagú vászonpárnába varrt só zárt szemcséi hosszan őrzik a hideget és a meleget is, attól függően, hogy éppen mire van szükségünk. Sópárnáink szigorúan Parajdi kristály só őrleményt tartalmaznak, a hagyományos konyhasókkal szemben abszolút vegyszer- és káliummentesek.

A párnában található apróra őrölt 1 kg Parajdi só nagy szemcséjű társaival szemben nem kényelmetlen, ha ráfekszünk, akkor sem. A párnákban található Parajdi só révén 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet lélegzünk be, ami jótékonyan hat az egészségünkre, tisztítja a tüdőnket, javítja a légzést, enyhítheti az asztmatikus és allergiás panaszokat is.

A gyógyhatás fokozása érdekében sópárnáink többféle illatban rendelhetőek. A különböző illatokat a párnában található Parajdi sóhoz adott gyógynővények (pl.kakukkfű,levendula) garantálják. Ennek köszönhetően hatékonyan támogatja a szervezet öngyógyító, immunerősítő mechanizmusait.

A 100%-ban Parajdi sóőrlemény önmagában is fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatással bír, amit a hozzáadott különböző gyógynövények egyedi hatása csak tovább fokozhat. A család minden tagja alkalmazhatja.

Az Orrdugulás minket felnőtteket is eléggé megvisel. Kisgyermekeink még nehezebben viselik az orrdugulással járó kellemetlenségeket, az orrcseppek állandó használatát, a gyakori orrfújást.

Gondoljunk csak bele, hogy a csecsemők kizárólag orron keresztül veszik a levegőt!

Milyen küszködést jelent nekik eldugult orral enni és aludni? A legrosszabb dolog, hogy Ők még el sem tudják mondani a kis problémájukat, csak keservesen nyöszörögnek, szörcsögnek, sírdogálnak. Ezért kell nagyon odafigyelnünk, hogy a kis orrocskájuk minél hamarabb kitisztuljon. Orrdugulás ellen sópárna gyerekeknek. A náthás, megfázásos, influenzás szezon általában ősztől tavaszig tart. Ilyenkor kezdődik gyermekeinknek a bölcsőde, óvoda, iskola.

Általában szeptember közepe-vége felé kezdődik az első náthás megbetegedés.

A közösségekben a gyermekek hamar elkapják egymástól a betegségeket. Elkezdődik a hiányzások időszaka. Ilyenkor a lebetegedett gyermekeink általában az egész családot megfertőzik. Egy megfázásos szezon alatt 4-6 szor is visszafertőződhetnek gyermekeink.

Kivá ló gyógyírként szolgálhat többek között a következő esetekben: derékfájás,nyak- és vállfájdalmak, vesegyulladás, arcüreggyulladás, fülgyulladás, bokaficam, menstruációk görcsök

Melegen: körülbelül 20 percen keresztül melegítse sütőben 50-60 fokon, ezután helyezze a kezelendő testfelületre. Annak érdekében, hogy a vászonanyag ne égjen meg, lehetőleg hőálló edényben melegítse fel. Mikrohullámú sütőben nem javasolt a párna melegítése.

A Parajdi sópárna szemcséi hosszú időn keresztül tárolják a melegítés során felvett hőt. Csak óvatosan a meleggel: A túlságosan forró sópárna sérülést okozhat! Mielőtt a kezelendő testfelületre tenné, mindenképpen ajánlott ellenőrizni a párna hőmérsékletét.

A Parajdi sópárna melegen a következő panaszokra alkalmazható: középfül- és arcüreggyulladás, hát- és derékfájás, degeneratív ízületi fájdalmak, vesefájdalmak, menstruációs fájdalom, máj és epe panaszok esetén

Illetve minden olyan esetben, amikor kellemes érzetet ad a meleg borogatás.

Hidegen: helyezzük a Parajdi sópárnát körülbelül fél órára a mélyhűtőbe, majd hidegen tegyük a kezelendő, sajgó testfelületre. A hideg vizes borogatással szemben a Parajdi sópárna nem áztatja el a ruhánkat és az ágyneműt sem, valamint sokkal tartósabban őrzi a hideget is. Ráadásul a Parajdi só már önmagában is gyulladáscsökkentő hatással bír.

A Parajdi sópárna hidegen a következő panaszokra alkalmazható: ficam, zúzódás, rándulás

köszvény,visszér esetén

Illetve minden olyan esetben, amikor hűsítő élményre vágyunk a hideg borogatástól.

A sópárnái, méretüknél fogva éjszaka, kispárnaként is alkalmazhatóak.

Alvás közben a testhőmérséklet hatására aktiválódnak a párnában található sóionok, melyek jótékonyan hatnak a nyálkahártyára, miközben nyugtatják azt, ezáltal csökkentve a megfázásos vagy allergiás köhögési ingert. Az alvás állapotában légzésünk nyugodt, kiegyensúlyozott, így a mikroszkopikus sószemcsék a belégzés során a legkisebb hörgőkbe is eljutnak, ahol csökkentik a gyulladást, és segítenek elfolyósítani a letapadt váladékot, ami így könnyebben ürülhet ki a szervezetből.

A Parajdi sópárnával történő alvás különösen ajánlott és jótékony hatású asztmatikus, allergiás, felső légúti megbetegedések, náthás panaszok esetén.

Hatására nyugodtabban alszunk éjszaka, miközben természetes úton segíti a gyógyulásunkat.

Kakukkfüves Parajdi sópárna-megfázásra: a kakukkfűvel „fűszerezett” Parajdi sót rejtő párna a kakukkfűre jellemző kellemes, aromás illatú gyógyeszköz, ami megfázás, köhögés esetén különösen nagy segítségünkre lehet.

Levendulás Parajdi sópárna – nyugtalan alvásra: ebben a párnában az egészséges Parajdi só őrleményt a levendula gyógyhatásaival ötvöztük. A levendula megnyugtatja az idegeket,enyhíti a fejfájást, feszültségoldó hatású,tisztítja a légutakat.

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2021 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés