Bio króm 60 db

Nyomtatás
100 króm a normál vércukorszintért 10x jobb felszívódás más krómkészítményekhez képest. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Dán gyógyszergyártási szabályozás szerint előállított termék.Tudományosan dokumentált
Bio króm 60db Bio króm 60db
Fogyasztói ár5220 Ft
ÁFA tartalom: 1110 Ft
Leírás

Tápanyag 1 tablettában:

 

% NRV*

Króm

100 μg

250%


*NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek.

Adagolás: napi egy tabletta.

Tárolás: szobahőmérsékleten, napfénytől védve.

Figyelmeztetések: az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.cAz étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők: Krómélesztő (szerveskötésű krómmal-ChromoPrecise®)
Maltodextrin

Térfogatnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz

Csomósodást gátlók: talcum, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát

Mi a Króm? A króm olyan fontos nyomelem, mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor energiává alakul át. A króm hasznosnak bizonyulhat azok számára is, akik szeretnének leadni testsúlyukból, mivel hozzájárul a helyes vércukorszint megtartásához és csökkentheti az édességevés utáni vágyat. A krómnak szerves vagy szervetlen formája létezik. A Bio-Króm-DIA-ban található szerves GTF-króm (glükóz tolerancia faktor) magasabb biológiai hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik a szervetlen krómmal szemben.

Mi a vércukor? A vércukor kifejezés a vérben található cukorszintet jelenti, mely a szervezet energiaforrásaként szolgál. Az inzulin hormon döntő szerepet játszik a cukor anyagcseréjében, mivel ez teszi lehetővé, hogy a cukrok bejussanak a sejtekbe. A króm ezt a folyamatot támogatja azzal, hogy biztosítja az  inzulin körődését az inzulin receptorokhoz a sejtek felszínén.

A szervezet normális vércukor értéke 3 és 7 mmol/l között van. A hosszútávú emelkedett vércukorszint szomjúsághoz, fáradtsághoz, súlyvesztéshez vezet. Ezzel ellentétben az alacsony vércukorszint éhséghez, kimerültséghez, ingerlékenységhez, és koncentrációs nehézségekhez vezethet.

A króm étrend-kiegészítő hozzájárulhat a vércukorszint stabilan tartásához. A stabil vércukorszint csökkenti az édességek utáni sóvárgást.

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2021 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés