Bio-Quinon Q10 GOLD

Nyomtatás
Bio-Quinon Q10 GOLD A Q10 koenzim minden mitokondriumban található. Az izomsejtek különösen nagy mennyiségű energiától függenek, ezért az izomsejtek lényegesen több mitokondriát tartalmaznak, mint más típusú sejtek.
Fogyasztói ár13049 Ft
ÁFA tartalom: 2774 Ft
Leírás

Bio-Quinon Q10 GOLD A Q10 koenzim minden mitokondriumban található. Az izomsejtek különösen nagy mennyiségű energiától függenek, ezért az izomsejtek lényegesen több mitokondriát tartalmaznak, mint más típusú sejtek. A szívizom jó példája a testszövetnek olyan sejtekkel, amelyek nagyszámú mitokondriumot tartalmaznak, és ennek megfelelően nagy energiaigényük van. A nyers Q10 egy zsírban oldódó kristályos anyag, amelyet a test gyakorlatilag nem képes felszívni.

A Bio-Quinon Q10 GOLD lágy zselatin kapszulákból áll, amelyek 100 mg Q10-et tartalmaznak növényi olajban oldott aktív ubikinon formájában. A kapszulák héjja 1,4 mg riboflavint (B2-vitamint) tartalmaznak, illetve könnyű tömítéssel rendelkeznek. A termék évtizedek óta a legszélesebb körben eladott Q10 termék a piacon világszerte. A népszerűség egyik fő oka az, hogy a készítmény dokumentáltan magas felszívódással rendelkezik.

A Q10 egy bizonyos fokig érzékeny a napfényre és az oxigénre. A növényi-olaj, amit a Bio-Quinone Q10 tartalmaz, egy specialis technika által oxidálják. Továbbá a kapszulák nagyon hatékonyak tartalmuk megvédésében a sérülésektől és a tönkremenéstől.

A Bio.Quinone Active Q10 növényi olajat tartalmaz, fényvédett lágy zselatin kapszulákba csomagolva. A kapszulák szabadalmaztatott szójaolaj-adagoló rendszert tartalmaznak. Az olaj ösztrogénmentes, speciálisan beállított viszkozitással.Dokumentáltan igazolható rendkívüli magas biológiai hasznosulással rendelkezik.

A Nemzetközi Koenzim Q10 Egyesület (ICQA) hivatalos referencia készítménye. A Bio-Quinone Active Q10-ben található nyers Q10 megfelel az emberi testben képződő Q10-nek.

A Bio-Quinone Q10 több mint 100 kutatásban publikált. A hozzáadott riboflavin  hozzájárul a test sejteinek energiaképződéséhez, illetve a kifáradás és a fáradtság csökkentéséhez. Legmagasabb gyógyszergyártási rendszer szerint készül.

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2021 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés