Seleno Q10

Nyomtatás
Seleno Q10. Az eredeti KiSel-10 formula. A termék a svéd KiSel-10 vizsgálaton alapszik, melyet 2012. áprilisában publikáltak nemzetközi kardiológiai folyóiratban (IJC). A SelenoQ10 olyan egyedülálló kombináció, mely az eredeti Bio-Quinone Q10 formulát (koenzim Q10 formulát) és a szabadalmaztatott* SelenoPrecise® szerves szelén élesztőt tartalmazza. A SelenoPrecise® egy stabil szerves szelén forrás, melyet szelénpótlásra több, mint 40 tudományos vizsgálatban használtak. A szelén hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és védi a sejteket az oxidatív stressztől. Szelén tablettát és Koenzim Q10 kapszulát tartalmazó étrend-kiegészítő.
Fogyasztói ár7300 Ft
ÁFA tartalom: 1552 Ft
Leírás

EP szabadalomszám: 1 478 732 B1

Tápanyagok 1 kapszulában és 1 tablettában:

NRV*

Koenzim Q10

100 mg

**

Szelén

100 µg

182%

 

Adagolás: napi 1 tabletta és 1 kapszula étkezés közben.

Tárolás: szobahőmérsékleten,  napfénytől védve.

Összetevők: Q10 kapszula: pálmaolaj,zselatin, ubiquinon (Koenzim Q10)

Nedvesítőszerek: glicerin, tisztított víz

Antioxidáns:Aszkorbinsav

Színezékek: ammóniás-karamell, titán-dioxid

Csomósodást gátló: szilícium-dioxid

Összetevők:

SelenoPrecise® tabletta:
Tömegnövelő szerek:

Mikrokristályos cellulóz
Hidroxi-propil-metil-cellulóz

Csomósodást gátlók: dikalcium-foszfát, szilícium-dioxid, talcum,zsírsavak magnéziumsói
Szelénes élesztő (SelenoPrecise®)

Színezék: Titán-dioxid

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl
Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott,vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó. Terhes és szoptató anyák esetén a termék használatával kapcsolatban kérjék kezelőorvosuk vagy szakorvosuk tanácsát

 

SelenoPrecise®

Az eredeti, Dániában előállított szerves szelént tartalmazó készítmény.

Minden tabletta 100 mikrogramm alaposan dokumentált és szabadalmaztatott SelenoPrecise® szelén élesztőt tartalmaz.

A jól működő immunrendszerért, és az oxidatív stressz elleni védelemért.

Dokumentáltan stabil felszívódás, 89% minden egyes tablettánál.

A KiSel-10 vizsgálat hivatalos referenciaterméke.


Mi a SelenoPrecise®?

A SelenoPrecise® a Pharma Nord által szabadalmaztatott szelenometionint és több mint 30 féle szerves szelén vegyületet tartalmaz. A készítmény egyedülálló abban, hogy dokumentáltan nagyon magas felszívódást garantál, stabil minőségben: 89% szelén szívódik fel a szervezetben.

Tudományosan dokumentált.Több mint 40 tudományos vizsgálatot publikáltak már, melyek a SelenoPrecise® minőségét, stabil 81%-os szeléntartalmát, a magas felszívódását és biztonságát vizsgálták. Ez teszi a készítményt rendkívül jól dokumentált szelén forrássá. És ez a fő oka annak, hogy a SelenoPrecise-t használják világszerte a tudományos vizsgálatokhoz és a kutatási projektekhez.

Koenzim Q10

A Q10 fontos része a szervezet energia-termelő és anyagcsere folyamatainak.

  • Az egyedülálló növényi olajkeveréknek köszönhetően a koenzim Q10 rendkívül magas és stabil jó felszívódással rendelkezik.

Mi az a koenzim Q10? A koenzim Q10 egy vitamin-szerű anyag, mely létfontosságú szerepet játszik a sejtek energia-anyagcseréjében. Hozzájárul a tápanyagból nyert energia ATP-vé alakításához (adenozin trifoszfát), mely az energia kémiai formáját raktározza. Amikor egy sejtnek energiára van szüksége, az ATP-molekula felszabadítja a bent elraktározott energiát. Ez az egész folyamat a sejtek belsejében lévő kis bab alakú "erőműben" zajlik, melyet mitokondriumnak hívnak. Az izomszöveteknek, leginkább a szívizomnak viszonylag nagy mennyiségű energiára van szüksége, ezért azok lényegesen több mitokondriummal rendelkeznek, mint bármelyik másik sejt. A szívizom kiváló példa erre, mivel a szívnek hatalmas az energiaigénye.

Mi emberek is képesek vagyunk Q10-et előállítani. Az endogén termelés a májban történik. Azonban a kor előrehaladtával, vagy valamilyen betegség következtében, a saját Q10 termelés lecsökken. Szakértők úgy gondolják, hogy a szervezet Q10 tartalma 20-25 éves korunk körül a legmagasabb. Ettől kezdve az endogén termelés folyamatosan csökkenni kezd és ajánlatos folyamatos külső forrásból pótolni.
A táplálékunkból is kerül koenzim Q10 a szervezetünkbe, de ezáltal mindösszesen kb. 5-20mg koenzim Q10-hez juthatunk naponta. A szervezet saját Q10 tartaléka 1-1.5 gramm, melyet főként a szív, máj és a vesék tárolnak.

Nagyon biztonságos hatóanyag. A koenzim Q10 szedése még hosszú távon sem befolyásolja a szervezet saját Q10 termelését. A koenzim Q10 nagyon kevés mellékhatással rendelkezik, ezért ez egy nagyon biztonságos tápanyag. Több mint 20 évnyi tapasztalat és meggyőző tudományos vizsgálat áll rendelkezésre a Bio-Quinone Q10 használatával kapcsolatban.

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2021 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés